Miért válassz minket?

Színvonalas oktatás. Miért válassz minket?

Hogyan tudjuk garantálni a színvonalas oktatást?

  1. Mi csak nyelvoktatással foglalkozunk
  2. Mi kiscsoportban oktatunk
  3. Mi diplomás, tapasztalt tanárokat alkalmazunk
  4. Mi rengeteg kedvezményt és ingyenes szolgáltatást nyújtunk
  5. Hallgatóinkkal Felnőttképzési Szerződést kötünk, befizetett tanfolyamdíjaikról számlát adunk
  6. Családias hangulat, barátságos környezet vár mindenkit ( + ingyenes parkolás J )
  7. Nyelviskola lévén több száz tankönyv, gyakorlókönyv áll rendelkezésünkre a színvonalas oktatáshoz
  8. Tanfolyamaink moduláris felépítésűek
  9. Iskolánk 100 %-ban magyar, 100%-ban miskolci

 

Ezen kívül  mi rengeteg kedvezményt és ingyenes szolgáltatást nyújtunk, hogy csak néhány példát említsünk: ingyenes szintfelmérő, előjegyzési kedvezmény, részletfizetés, ingyenes idegennyelvű-könyvtár használat, kedvező bérletrendszer, ingyenes személyre szóló szaktanácsadás stb.

Mindezek teljesítésére garanciaként hallgatóinkkal Felnőttképzési Szerződést kötünk, a befizetett tanfolyamdíjakról pedig minden esetben számlát adunk. S ami szintén nem mellékes: mivel mi kicsi iskola vagyunk, tanulóinkat személyesen, név szerint ismerjük. Ez alapvetően meghatározza az iskola stílusát, hiszen a személyes ismeretség, a már-már baráti viszony, a kicsiny létszám az órák hangulatát fesztelenné, oldottá teszik. Az oldott, humoros órák pedig nagy mértékben hozzájárulnak a nyelvtanulás sikeréhez.

További érv mellettünk, hogy egy otthon tanító magántanárral (diákkal) ellentétben iskolánk kitűnően felszerelt a mindenféle igényt kielégítő tankönyvekkel, gyakorlókönyvekkel, hanganyagokkal, a számtalan nyelvvizsgához próbanyelvvizsga sorokkal stb. Naprakészen ismerjük a legfrissebb nyelvkönyveket.

Ezenkívül tanfolyamaink moduláris felépítésűek, azaz 60 tanórás rövidebb szakaszokkal juttatunk el a kezdőtől a középfokig. Ha valaki elvégezte a kezdő szintet, jöhet tovább a következő 2.szintbe. Ha azt is elvégezte, jöhet a 3.szintbe, és így tovább. Ha valaki nem rögtön szeretné folytatni a következő szintet, lehetősége van úgy dönteni, hogy később folytatja, nem kell nálunk elköteleznie magát, ellentétben azokkal az iskolákkal akik 200-300 órás tanfolyamot egyben tukmálnak rá az emberre, és nincs lehetőség közben megszakítani a tanulást.

Végül ne felejtsük el megemlíteni azt sem, hogy áraink nagy valószínűséggel a te számodra is megfizethetőek. Igyekszünk tanfolyamaink árát úgy kialakítani, hogy azok minél szélesebb társadalmi rétegek számára legyenek elérhetőek – de nem törekszünk arra, hogy mi legyünk a legolcsóbbak a piacon. Úgy érezzük, a minőség megéri az érte kifizetett (nem túl magas) árat.

Végül, de nem utolsósorban, ha minket választasz, akkor egy 100%-ban magyar, 100%-ban miskolci kis családi vállalkozást támogatsz,