Szolgáltatásaink

Tanfolyamok

Kiemelt lakossági tanfolyamaink /mindegyik 60 tanóra/ ANGOL, NÉMET, SPANYOL :

Kezdõ nyelvtanfolyam:

Ajánlatunk elsõsorban azoknak szól, akik soha nem tanulták még a nyelvet, de szeretnék elkezdeni abszolút kezdõ szintrõl indulva. Az angol kezdõ tanfolyam tankönyve a csoport céljától függően kerül kiválasztásra,  igény szerint meg is vásárolható nyelviskolánkban. A német kezdõ tanfolyam a Start Neu tankönyvcsaládra, míg a spanyol kezdõ tanfolyam a Tanuljunk nyelveket SPANYOL 1. c. tankönyvre épül.
Sokan félnek rászánni magukat a nyelvtanulásra, mondván, hogy õk már régen ültek iskolapadban. Erre csak annyit tudunk mondani, hogy volt már 76 éves hallgatónk is, aki sikeresen elvégezte a tanfolyamot. Higgyék el, sosem késõ elkezdeni.

 

Álkezdõ nyelvtanfolyam:

Azoknak kívánjuk biztosítani a továbbfejlõdést, akik már tanulták a nyelvet, de még nincsenek alapfokon. Korábban megszerzett tudásuk jórészét elfelejtették, ám szeretnék azt felfrissíteni. A csoportba jelentkezés elõtt /ingyenes/ szintfelmérõ megírását kérjük, hiszen nem szeretnénk eltérõ tudásszinten lévõ tanulókat egy csoportba tenni, mert az senkinek sem válna javára. Ezt a szintet annak tanácsoljuk, aki már tisztában van az alapvetõ “kis”nyelvtanokkal pl.: there is,there are, this/these,that/those, melléknévfokozás, egyszerû jelen, folyamatos jelen (esetleg egyszerű múlt) igeidõk, és aki egyszerû, rövid kis mondatokban már képes beszélgetni hétköznapi élethelyzetekrõl és magáról. Ezeket a nyelvtanokat és egy ezen a szinten elvárt alapvetõ szókincset az elsõ néhány óra során átismétli a csoport.

BME, TELC, Origó, középfokú nyelvvizsgára felkészítő:

Középhaladók részére, akik szeretnének sikeres állami vagy nemzetközi nyelvvizsgát tenni. A tanfolyamon a nyelvvizsgán elõforduló feladattípusokat gyakoroltatjuk végkimerülésig a rendelkezésünkre álló rengeteg tankönyvbõl, gyakorlókönyvbõl.
A középfokú nyelvvizsgára felkészítõ tanfolyamon egyszerre készítünk az írásbeli és a szóbeli vizsgarészre. A tanfolyam nagy, átfogó nyelvtani ismétléssel kezdõdik, majd a típusfeladatok begyakorlása, sok levélírás, a szóbeli tételek kidolgozása következik vegyítve sok szituációval, magnóhallgatással, képleírással, beszédgyakorlattal. Az utolsó hetekben komplett vizsgasorokat oldunk meg és ellenõrzünk.
A tanfolyam végén lehetõség van próbanyelvvizsgára okleveles vizgáztatóval, aki részletes értékeléssel és javító tanácsokkal segíti a nyelvvizsgára készülõ hallgatókat. (A próbanyelvizsgát a tanfolyamdíj nem tartalmazza.)

GAZDASÁGI SZAKNYELVVIZSGÁRA felkészítõ  /BGF, Oeconom, KITEX, ZÖLD ÚT/     ANGOL, NÉMET:

Közgazdász hallgatók részére, akiknek a diplomájukhoz feltétlenül szükséges a szaknyelvvizsga. A tanfolyam egy nagy nyelvtani ismétléssel és sok-sok gyakorlással kezdõdik, melyet rengeteg nyelvvizsga típusfeladat követ, különös tekintettel a cloze tesztekre, szóképzésre, mondat-transzformálásra és a szóbeli tömörítésre, sok beszélgetéssel és magnózással fûszerezve. A tanfolyamon  egyszerre készülünk az írásbeli és a szóbeli vizsgarészre.

 

A fent említett, kiemelt tanfolyamainkon kívül indítunk még alapfokú, középhaladó, felsõfokú nyelvtanfolyamokat, illetve kommunikációs tréninget már nyelvvizsgával rendelkezõk részére szintentartás végett.

 

Vállalati kihelyezett tanfolyamaink

Angol és német nyelvû általános és szaknyelvi tanfolyamainkkal egyaránt állunk a vállalati szektor rendelkezésére. Nyelvtanárainkat, akárcsak a lakossági tanfolyamok esetében, maximális rugalmasság, felkészültség és naprakészség jellemzi.
Az órákat célirányosan, az adott munkaterület és adott dolgozók igényeihez igazítva szervezzük meg gyors és preciz adminisztrációval. Közép- és felsõvezetõk részére – sûrû idõbeosztásuk miatt nehezen vállalható tanfolyamok helyett- kihelyezett magánórákat kínálunk, mely egy vezetõ beosztásban lévõ igazgató számára a legkényelmesebb és leghatékonyabb módja a nyelvtanulásnak. Vállalati tanfolyamok és magánórák árairól érdeklõdni lehet a megadott elérhetõségeken.

Magánórák

Magánóráink bérletrendszerben működnek. 10, 20 , 50 , 100 órás bérlet közül lehet választani. Minél nagyobb óraszámú bérletet vásárol valaki, annál több kedvezményt kap. A bérletet előre kell megvásárolni egy összegben. Egyik elõnye a magánóráknak, hogy a tanfolyamokkal ellentétben nincsenek fix idõpontok, nem kell másokhoz alkalmazkodni, hiszen lehetõség van az idõpontok rugalmas változtatására. Bérletek az iskola vezetõinél vásárolhatóak.

 

Egyéb szolgáltatásaink

Tanfolyamainkon és magánóráinkon kívül a fõbb nyugati nyelveken (angol, német, francia, spanyol) vállaljuk kisebb-nagyobb szövegek fordítását, magán- és hivatalos levelek, önéletrajzok írását, ellenõrzését, szakdolgozatok idegennyelvû összefoglalását. Rendszeres megbízás esetén árengedményt adunk. Az alapár általában angolról magyarra fordítás esetén 1,80- 2,80 Ft/ leütés, magyarról angolra fordítás esetén 2,20-3,20 Ft/ leütés, mely természetesen egy irányár, pontosabb árat mindig csakis a szöveg megtekintése és az ügyféllel közösen történt egyeztetés után tudunk mondani. Iskolánk tanárai alkalomadtán tolmácsolást is vállalnak, ennek ára szintén külön megegyezés tárgya.
Ezen kívül lehetõség van iskolánkban arra, hogy a nyelvvizsgázni szándékozók kipróbálják magukat a nagy megmérettetés elõtt, és részt vegyenek egy próbanyelvvizsgán, melyet pontosan úgy bonyolítunk le, ahogy az az igazi nyelvvizsgán is történik. Két napon belül a próbanyelvvizsgázók részletes értékelést kapnak mind írásbeli, mind szóbeli teljesítményükrõl, melyben kiemeljük az esetleges gyenge pontjaikat, hiányosságaikat, így az igazi nyelvvizsgáig még javítani tudnak ezeken. A próbanyelvvizsga ára: 3.500 Ft.

 

A nyelvoktatás elkötelezett híveiként szeretnénk, ha ügyfeleink minél inkább elmélyítenék nyelvtudásukat, s erre az egyik legjobb módszer az anyanyelvi irodalom olvasása. Iskolánk ezért extra szolgáltatásként lehetõséget kínál régi ügyfeleinek az idegen nyelvi kiskönyvtár használatára teljesen ingyenesen. Kis könyvtárunkban a szépirodalomtól kezdve a biológián, valláson, szerelmi regényen, képregényen keresztül a krimiig minden mûfaj képviseli magát, s mivel a könyvek nyelvezete az egészen könnyûtõl az egészen nehéz szakszövegig terjed, valószínûleg minden szintû tanulónk – kezdõtõl a haladóig -talál magának olvasnivalót.

Minden vélemény számít!