Tanulóink mondják

Családias kis nyelviskolánkban különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden ügyfelünk elégedetten, célját sikeresen teljesítve távozzon tőlünk. Egyrészt azért,elégedett ügyfél mert a tanuló sikere a nyelvtanárnak is, a nyelviskolának is siker. Másrészt azért, mert az elégedett ügyfél ha újra nyelvtanulásra adja a fejét, minden bizonnyal minket fog választani újra. Továbbá azért is, mert a boldog, elégedett nyelvtanuló örömmel fogja elújságolni környezetének, hogy nagyszerű nyelvtudására a mi nagyszerű nyelviskolánkban tett szert. :-D De beszéljenek helyettünk inkább az elégedett ügyfelek .

 

gyurkoandi

Nagyon szerettem ide járni, teljesen megfelelt az elvárásaimnak: közel van, kis csoportban tanultunk, számomra ideális volt. Csatlakozom az előttem szólókhoz, és valóban családias a hangulat, és egy lényeges dolog: az árak is korrektek.

Teljesen kezdő voltam az angol nyelvben, csak saját magam miatt kezdtem el tanulni. Minden segítséget megkaptam a haladáshoz. Fogom folytatni!!

Gyurkó Andrea

tanár, rendezvényszervező

…………………………………………………………………………………………………………………………

pápaianita

A nyelv értékes kincs számunkra, hiszen emberi létezésünk legalapvetőbb kinyilvánítását adja. Éppen ezért sokrétűsége előnyeit és fontosságát nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Ahhoz, hogy a kommunikációs csatornákba lépjünk, szükségünk van több eszköz, azaz több nyelv ismeretére is. E tudás elsajátításához segíthet bennünket egy olyan nyelviskola, amely színvonalas nyelvismerettel és tapasztalattal rendelkező oktatókat foglalkoztat barátságos környezetet kínálva a tanulni vágyóknak. Az Avasi Nyelviskola éppen ezt nyújtva nem utolsó sorban rugalmas időbeosztással bír és nem utasítja el az egyéni tanulási igényeket sem. Biztosítja azt, amit egy jó nyelviskola célként kitűz maga elé: többféle nyelvtanulási lehetőséget és módszert, kellemes hangulatot, valamint megfizethető árakat. Amennyiben erre van szüksége, bátran ajánlom az Avasi Nyelviskola szolgáltatásait.

dr. Pápai Anita, egykori tanítvány

…………………………………………………………………………………………………………………….

gall robi

Hogy mi az Avasi Nyelviskola? Profi, szakképzett csapat, mely megkönnyíti nyelvtanulásodat. Jól szervezett órák, kellemes hangulat, egy hely ahol te vagy fontos. Ha egy kis aggály is van benned, hogy nem megy tökéletesen a nyelv, bátran keresd fel, s meglátod az eredmény nem marad el.

Gáll Róbert, közgazdász, banki tanácsadó

………………………………………………………………………………………………………………………

kisslóri

Sziasztok. Nem akarok sablonszöveget írni, azt inkább meghagyom a képeslapoknak… :) Én személy szerint két nyelvet is tanultam a nyelviskolában: először a német miatt kerestem meg az iskolát, amit egy nyár alatt bőven le is zavartunk egy nagyon rendes tanár nénivel. Másodjára az angol nyelv miatt mentem, ami már tanfolyami keretek között zajlott. Mindkét nyelvnél a “C” típusú közepfokú BME nyelvvizsga volt a célkitűzés , és hát mondanom sem kell, hogy sikerült mindkettő – ami a többletpontok tekintetében sem jött rosszul. Színvonalas képzés, elfogadható árak és nekem 5 perc sétára volt. :) Azt azonban meg kell jegyezzem, hogy véleményem szerint jobban megy a nyelvtanulás csoportban, mert a nyelviskolának tényleg az a legnagyobb pozitívuma, hogy családias hangulatban teltek az órák, ami nagyon sokat tud segíteni. Én teljes mértékben meg voltam elégedve.

Kiss Lóránt, egyetemista

………………………………………………………………………………………………………………….

 

Sziasztok! Az Avasi Nyelviskoláról csak annyit írnék, hogyha jó hangulatú, családias környezetben, és szakképzett tanárok segitségével szeretnéd a nyelvtanulást elsajátítani, akkor feltétlenül őket válaszd. A tanfolyamon tanultakat nagyon hasznosnak találtam külföldi munkám során. Magam részéről megvoltam elégedve, csak ajánlani tudom őket.

Horváth Róbert  kereskedő

 

……………………………………………………………………………………………………………………..

takacsjohi

Sziasztok!

2010 decemberében végeztem a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán. A diplomám megszerzéséhez volt szükségem a sikeres „C” típusú szakmai nyelvvizsgára angolból.
Mivel már „kiestem a gyakorlatból” mindenképpen szerettem volna biztosra menni; magántanárhoz vagy nyelviskolába járni. Én is keresgélésbe, kérdezősködésbe fogtam az ismerősök között, hogy mi lenne a legjobb választás, végül az egyetemen bukkantam rá az Avasi Nyelviskola ingyenes kiadványára. Rögtön tudtam, hogy megtaláltam a megfelelő helyet, és a prospektusban leírtamban egyáltalán nem csalódtam, sőt!

BGF nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamra jártam kis csoportban, illetve közvetlenül a vizsga előtt vettem még néhány órát.
Csak pozitívumokat tudok mondani: a légkör teljes mértékig baráti, családias – szinte barátnők lettünk az oktatónkkal – rendkívül rugalmasak és igazodnak az ember egyéni képességeihez és tanulmányi igényeihez.
Én munka és szakmai gyakorlat mellett jártam, és még így is találtunk mindenki számára megfelelő időpontot, akár még hétvégén is.
Nem ment vérre a dolog, ha egy-egy házit nem csináltunk meg, utána közösen átbeszéltük és azzal foglalkoztunk, ami kevésbé ment.
Később pedig, ha bármilyen hivatalos dokumentum, önéletrajz vagy akár a szakdolgozat összefoglalásának lefordítására volt szükség, bizalommal fordulhattam Enikőhöz, ő pedig mindig készségesen állt a rendelkezésemre és segített.
Úgy nőtt meg a nyelvtudásom és az önbizalmam a tanulás és a tanfolyam mellett, hogy szinte észre sem vettem.
Sosem gondoltam volna, hogy amit évekig csak halogattam, elsőre sikerülhet! Jelenleg külföldi munka előtt állok, ahol kamatoztatni is fogom a megtanultakat.
Még egyszer köszönöm és csak így tovább! :)

Takács Johanna, közgazdász

…………………………………………………………………………………………………………………………